Skulptur (make make teknik)står på Marstrand Strandverket.
Jag och Anna har skapat den under juli månad på Strandverket. Den är kvar nu.

Jag är en spontan, kreativ och reflekterande kvinna som älskar livet och människor. Min humor är sarkastisk och jag är en typisk överlevare – ett måste i Östeuropa, Prag, där jag är född.
 

På fritiden vårdar jag kropp och hälsa genom fysisk träning, ex ; skidor, paddla  kajak, vandra i fjällen och gå på gym. Den kulturella delen får teater, konserter, utställningar. Har alltid byggt upp en positiv livssyn och grundinställning till det jag vill göra och vill trivas med.  

Min bakgrund är en salig blandning av följande ingredienser...  Född och uppvuxen i Prag, med mamma, pappa och en syster som är min totala motsats: tystlåten, snäll som kom hem med presentbok från skolan för gott uppförande! Själv kom jag hem redan den första skoldagen med ett brev från läraren som mina föräldrar skulle läsa och skriva under. Där stod att jag pratade under lektionen och var olydig!

När jag var 28 år lämnade jag allt bakom mig och reste illegalt (utan visum) till Göteborg. Det var den kommunistiska regimen som tvingade mig att lämna landet. Lärde mig språket och fick mitt första jobb efter 5 månader. Jag jobbade som originalare på en reklambyrå och träffade många spännande människor i branschen.

Kommentarer

31.05.2015 18:41

Tony Roos

välkommen till: www.konstnarsalliansen.se

15.04.2015 14:24

Charlotta Esbjörnsdotter

Fantasktiskt härlig musik!
Långt från min lilla jag!
Mvh Charlotta (Ingo)

23.08.2012 14:24

Milan z PRAHY

Psani z PRAHY: Milo mas asi plnou schranku, vratilo se mi psani z 20.8.2012 !
vubec nerozumim co lze do techto policek napsat, ozvi se mi prosim. Zatim zdraviM.